Levensvreugde

Levensvreugde

Jan 10, 2018 7:07 PM

Geblokkeerde energie die ons verwijderd van onze pure vorm.

We lezen veel ,we krijgen veel informatie dagelijks al die impulsen die ons van onze connectie verwijderd houden.Belangrijk uit mijn eigen ervaring is tot rust te komen in je hoofd.Zodat we meer bewust worden van onze andere zintuigen en instincten.Door onze pijnen zijn wij ook verwijderd van onze gevoelens.

De beslissingen die wij maken zijn vaak rationeel of om andere een plezier te doen.Waardoor wij onszelf op de 2 de plaats zetten.En nadien geen energie meer hebben om iets voor onszelf te ondernemen.Op langere termijn zijn wij gefrustreerd en kwaad.We handelen vaak uit patronen die wij van onze ouders over genomen hebben.En dat zijn allemaal onbewuste handelingen waar wij niet bij stil staan.

Tijdens mijn behandelingen kom ik dit constant tegen bij mijn klanten. Frustraties,kwaadheid en emotionele pijnen blokkeren onze levensvreugde en levensenergie.Als kind zijn wij allemaal gekwetst en onbewust blijven wij deze pijnen terug aantrekken.Deze energie zit in ons systeem totdat je bewust bent dat je jouw pijn blijft voeden.Tijdens een Omana energetische behandeling voel ik intuïtief deze geblokkeerde energy.Ik maak u bewust ervan waardoor dit trauma vrij kan komen.Deze energie is uit uw lichaam en zo trekt u andere energieën aan.Waardoor u ook iedere keer dichter bij uw pure vorm kan komen.

 

 

Read more »

We hebben ons als vrouwen afgesloten van onze instincten en het dierlijke in ons wat onze zintuigen wakker maakt.

De vrouwen hebben geen tijd meer voor hun sexualiteit en voor hun plezier, en lichamelijke te genieten van hun sexualiteit, hun passie of hun vuur te voelen om een sensuele vrouw te zijn.Sexualiteit gebaseerd op het vrouwelijke principe om je je sensualiteit vorm te geven op creatief vlak in je leven. In diepe connectie met je eigen bron met de goddelijke liefde in jouw.Zodat er een harts connectie en ziels connectie kan ontstaan in de relatie.

Ze zijn de moeder voor hun kinderen en heel vaak ook nog voor hun man.,de intellectuele vrouw, de vrouw die gerespecteerd word door de sociale normen en waarden en carrière vrouw.Ze beleven hun sexualiteit vanuit het pleasen van de man maar niet vanuit hun eigen plezier.Genieten en passie om hun vuur te voelen en de sensuele vrouw te zijn beleven ze vaak niet.

Schaamte,schuldgevoel en overtuigingen weerhouden je om op een speelse ,spontane manier jouw sexualiteit te beleven.Genieten van je lichaam en alles wat je ermee kan doen vrijen,dansen,zingen,masseren, creatie en je zintuigen ervaren.

Je vermogen om hiervan ten volste te genieten berust op het vrij stromen van deze prachtige sexuele energie.

De koningin is de ware vrije vrouw die als enige vanuit hart en sexualiteit een verbinding kan aangaan.De maagd armoede zuiverheid en gehoorzaamheid, de wilde vrouw sexuele vuur, de slet genieten,plezier,speelsheid libido en priesteres intuïtief weten zijn haar dienaren.De koningin de pure essentie van het vrouwelijke principe.

Het is belangrijk om deze krachten binnen in jezelf te kennen zodat je ze kan inzetten en ervan kan genieten zonder dat ze je overmeesteren.Vanuit een onderdrukt archetype zal wanneer ze uit de kerker wil breken een tegengestelde beweging zijn aan die van de onderdrukking.

Read more »

Romy Smits

Romy Smits

Jan 19, 2018 12:11 PM

Romy Smits has developed her philosophy through stylistic, functional and material expressive means over the years.

Her bespoke designs, symbolic images and fashion are based on feelings and intuition.Combining modernism and authenticity.Artistic inspiration and creativity in harmony with the natural universe.She aims the very fine line between intuition and shape, which connects emotions and objects.

Read more »